Two Chefs Brewing x Vengaboys logo
Gender Fluid logo
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can
Gender Fluid can

Two Chefs Brewing & The Vengaboys present: a truly inclusive strawberry milkshake IPA

Inderdaad, een opvallende samenwerking. Ontstaan toen Two Chefs Brewing en The Vengaboys elkaar vorig jaar tegen het lijf liepen. Met genoeg om zich zorgen over te maken; café’s op slot, optredens afgezegd. Maar de kampioenen levensgenieten zouden Two Chefs Brewing en The Vengaboys niet zijn als ze ook daar geen positieve draai aan weten te geven.

Met als resultaat: Gender Fluid. Een heerlijke Strawberry Milkshake IPA die alle kernwaarden van de geestelijk ouders in zich draagt. Positiviteit, diversiteit, inclusiviteit, tolerantie. En vooral: fun! Het biertje is minstens net zo eigenzinnig als de makers; en heeft net als zij een uitmuntende smaak, en verbazingwekkende aroma’s. Een biertje om het leven te vieren. Met de oproep om iedereen met wie we de wereld delen te accepteren zoals hij of zij of hen is. Kortom, voor iedereen die niet in hokjes denkt of past. Uiteraard is de verpakking een kast. En als de blikjes eenmaal uit de kast zijn, kun je er je eigen gender-creaties mee maken door ze te stapelen en te draaien. Wil je het bier of de kast kopen, klik dan hier of klik hier

Gender Fluid werd gelanceerd op maandag 11 oktober 2021, tijdens International Coming Out Day. De opbrengst van Gender Fluid gaat naar drie verschillende projecten van COC, die zich alledrie op hun eigen manier inzetten voor emancipatie van iedereen die zich niet in de bestaande kaders herkent, en voor meer tolerantie naar deze groepen. Indien je direct wilt bijdragen aan het goede doel, klik dan hier om te doneren.

Ben je benieuwd, of dorstig? Kom Gender Fluid dan zelf proeven in Two Chefs Brewing’s FoodBar Zuid (Stadionplein 103) of FoodBar West (Hugo de Grootplein 7-15) in Amsterdam. Gender Fluid is ook te koop in de brouwerij van Two Chefs Brewing aan de Moezelhavenweg 6 in Amsterdam. Maar daar mag je het, hoe vreemd het ook klinkt, niet opdrinken. Welkom, en proost!